Case – Designing smart cities

Het ontwikkelingsbedrijf Rotterdam (OBR) is een orgaan dat initiatieven uitbouwt die gericht zijn op de ontwikkeling van de gemeentelijke infrastructuur in de haven. Een van de recente activiteiten van de OBR was de lancering van Rotterdam Internet Exchange (R-iX), die op een aantal locaties en functies is ondergebracht, onder andere als marktplaats voor de leveranciers en aanbieders van internetdiensten. Ontdek hoe Mulder-Hardenberg werkte aan een toekomstbestendige stad door middel van glasvezel.

Case – Human Machine Interfaces

Als onderdeel van het Ministerie van Defensie speelt de Nederlandse marine een belangrijke rol bij internationale vredesoperaties. De M-fregatten vormen een aanzienlijk onderdeel van de Nederlandse vloot. De monitors in het Technical Center aan boord van deze schepen zijn aan het einde van hun levensduur gekomen. Ontdek hoe Mulder-Hardenberg een unieke oplossing engineerde voor shockproof monitors voor in de fregatten van de Nederlandse Marine.

Case – Kabelmanagement

Eén van onze klanten, een zeer bekwaam machinebouwbedrijf, maakt productielijnen op maat voor internationale bedrijven in de voedingsindustrie. Het bedrijf ontwikkelt efficiënte lijnen voor de productie van verschillende soorten brood en verzorgt de service en onderhoud rondom geleverde producten. Ontdek de oplossingen die voldoen aan de strenge internationale normen rondom hygiëne in de voedingssector.

Case – Glasvezel

Sentia al twee decennia een betrouwbare aanbieder van netwerk- en hostingfaciliteiten en een sterke Cloud Services provider. Het glasvezelnetwerk in het datacenter is van cruciaal belang voor een dienstverlening van topklasse. Sentia heeft de tijdspanne voor de uitrol van het nieuwe netwerk moeten versnellen om aan de eisen van de klant te voldoen. Lees hoe de uitbreiding van het glasvezelnetwerk heeft gezorgd voor een directe invulling van de kwaliteit en snelheid van de dienstverlening van de klant.

Case – Bewaking & controle

Sinds 1999 is AAQUA NV gespecialiseerd in de engineering en constructie van diverse industriële afvalwaterzuiveringsinstallaties. Volledige procesautomatisering maakt eenvoudig beheer mogelijk. Door controle op afstand kan AAQUA NV de waterbehandeling continu bewaken en controleren voor optimale werking. Ontdek de Kostenbesparingen en flexibele, robuuste systemen voor industriële afvalwaterzuivering.

Case – Stroomdistributie

Betrouwbare apparatuur en stroomvoorzieningen zijn essentieel in het IT-landschap. Een storend effect in het apparatuur zorgt namelijk voor downtime van systemen. Ontdek de betrouwbare hoogwaardige stroomdistributie oplossingen van Mulder-Hardenberg.

Case – Networking

Datacentra raken overvol en de beschikbare capaciteit is beperkt. Om de veiligheid en performance van het netwerk te bewaken vraagt dit om innovatieve schaalbare oplossingen. Naast de bereikte ruimte-efficiëntie bespaarde het werk ook 30% tot 40% energie.

Case – Human Machine Interfaces

De afgelopen jaren heeft Luchtverkeersleiding Nederland hard gewerkt aan Toren 2.0. Het doel van dit project is een ingrijpende modernisering van de verkeerstoren op Schiphol. Een onderdeel van het project is de digitalisering van het systeem waarmee verkeersleiders de vluchtinformatie bij de hand houden. Speciale en door Mulder-Hardenberg aangepaste tablets spelen hierbij een hoofdrol.